У Мелітополі половина лікарів покинули окуповану територію

У Мелітополі третій день у Мелітополі відсутні повноцінний мобільний зв’язок та інтернет

73

До Мелітополя вже тиждень не можуть доправити гуманітарну допомогу. Вчора, 29 березня, орки не пустили жодну колону до окупованих територій області й не дозволили виїхати мирним мешканцям з Енергодару та Бердянську до Запоріжжя. Не дочекалися «зеленого коридору» близько 70 автобусів і вантажівок, які виїхали із Запоріжжя

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, загарбники не пропустили до Мелітополя конвой з гуманітарною допомогою. Містяни не зможуть отримати життєво важливі ліки та продукти й не зможуть евакуюватись з міста. Російські окупанти на чолі з Галиною Данильченко тримають мешканців у заручниках. Попередній гумконвой зрадниця з загарбниками викрали

«Через напружену ситуацію з боку окупантів половина медперсоналу мелітопольських лікарень покинула місто», — повідомляє Федоров. 

Сьогодні, 30 березня, до Мелітополя була направлена чергова гуманітарна допомога. Сформовані колони з 13 одиниць: автобуси, вантажівки, ДСНС. На зворотному шляху до колон з Бердянська і Мелітополя зможуть приєднатися люди на власному транспорті.

 

«Наша команда знову й знову буде відправляти гуманітарну допомогу, поки ми не переконаємось, що мелітопольці та мешканці району забезпечені всім необхідним.Черговий конвой з життєво важливими продуктами та ліками щойно виїхав із Запоріжжя до Мелітополя. На зворотньому шляху з цього пункту ми евакуюємо мелітопольців, які потребують виїзду з міста», — повідомляє Федоров. 

Відзначимо, що сьогодні також з Запоріжжя до Бердянська виїхала колона з 40 одиниць: автобуси з гуманітарною допомогою, вантажівки, ДСНС.

Вам также могут понравиться