Конфлікт через політику: на Запоріжжі невідомий ледве не задушив жінку (ФОТО)

Подробиці замаху на умисне вбивство розповіли в прес-службі Нацполіції в Запорізькій області

309

На Запоріжжі зловмисник розбив скло у квартирі та почав душити власницю. Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство, передає прес-служба обласного управління Нацполіції.

Подія сталась днями в Запорізькому районі. 39-річна жінка повідомила в поліцію про те, що малознайомий чоловік намагався її задушити у власній квартирі.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група для встановлення обставин скоєння злочину.

З‘ясувалось, що близько 9-ї години ранку у квартирі потерпілої працював майстер з ремонту водяного фільтру. Між ним та господаркою виник конфлікт на політичному ґрунті.

Чоловік почав агресивно висловлюватися з приводу ситуації в Україні, підтримуючи дії президента країни-агресора. Господиня попросила його завершити роботу та покинути оселю. Проте останній вирішив завершити конфлікт інакше, розтрощив скло на кухонному столі та намагався задушити жінку.

В той час крики потерпілої почув її чоловік, який знаходився вдома в іншій кімнаті та відпочивав після добового чергування.

Поліцейські, що прибули на виклик, затримали фігуранта. Ним виявився раніше не судимий 61-річний місцевий мешканець, який впродовж останніх кількох років надавав послуги з ремонтних робіт цій родині.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Фігуранту загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам также могут понравиться