Опівдні в Енергодарі лунали вибухи: є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Місто здригнулося від звуків вибухів та масованих обстрілів. Нажахані енергодарці почали тікати у різні сторони. Спрацювали сирени автівок навіть у віддалених від місця вибуху вулицях.

97

Сьогодні мами Енергодару біля МПК «Сучасник» шанували пам’ять діточок, загиблих внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну. Матері принесли до палацу культури іграшки, дитяче взуття, малюнки та квіти. Від початку широкомасштабної збройної агресії рф в Україні внаслідок бойових дій загинуло 158 дітей.

Також в Енергодарі сьогодні відбувся ще один мирний мітинг на підтримку України. Люди співали гімн і розмовляли між собою. За цим спостерігали рашисти. Коли енергодарці почали розходитися, під’їхали автозаки, у які загарбники почали пакувати місцевих. Повідомляють місцеві ЗМІ.

За кілька хвилин місто здригнулося від звуків вибухів та масованих обстрілів. Нажахані енергодарці почали тікати у різні сторони. Спрацювали сирени автівок навіть у віддалених від місця вибуху вулицях. Відомо щонайменш про 4 поранених внаслідок серії вибухів та обстрілів загарбників. Точна кількість постраждалих встановлюється. 

Медики роблять все від них залежне у скрутних умовах майже повної відсутності ліків і матеріалів і намагаються врятувати їм життя та здоров’я.

Також, повідомляється що в Енергодарі пропав дротовий Інтернет, телефонні дзвінки також неможливі.

 

 

Вам также могут понравиться