Зрада: у Запорізькій області з’явились ще два колаборанти

Сюжет зі зрадницею показують по ТБ Дагестану

370

У Чернігівці (Бердянського району) депутатка селищної ради Ілона Щипенко оголосила себе в.о. мера міста від окупантів, з якими співпрацює. Депутатка працювала в місцевому райцентрі соцслужб для дітей, сім’ї та молоді та була пов’язана з партіями «наш край» та опзж.

Російські пропагандисти записали відео зі зрадницею. Про це повідомив речник командування Сил оборони Запорізького краю, полковник Руслан Ткачук. На записаному відео зрадниця дякує окупантам й показує, як загарбники роздають гуманітарну допомогу. Зазначене відео показують на ТБ Дагестану.

Колишній заступник начальника поліції Бердянська Костянтин Безруков, перейшов на бік ворога та співпрацює з окупантами. Він очолив поліцію в окупованому Бердянську.

Разом з тим, мер міста Мелітополь повідомив, що слідом за Олександром Фалько затримано ще одного колаборанта — депутата Мелітопольської міської ради від Опоблоку Сергія Золоторьова.

Читайте також: У Дніпрорудному почала патрулювати «народна міліція» російських загарбників. Загарбники вже презентували свого головного поліцая.

Вам также могут понравиться