В поліції розповіли подробиці викрадення сина голови Запорізької РВА (ФОТО)

16-річного хлопця викрали окупанти на російському блокпосту

222

Як ми раніше писали, у Запорізькій області на блокпосту російські окупанти викрали сина голови Запорізької районної військової адміністрації. Подробиці викрадення розповіли  в обласному управлінні Нацполіції.

Так, головне управління Нацполіції в Запорізькій області розшукує неповнолітнього Буряка Владислава Олеговича 30.08.2005 року народження, який мешкав у місті Мелітополь Запорізької області.

Ще 8 квітня близько 11 години ранку 16-річний хлопець їхав в автомобілі із знайомими з Мелітополя до Запоріжжя у складі евакуаційної колони. У приватному авто знаходилося ще дві жінки та троє неповнолітніх дітей.

На блокпосту у Василівці російські військові зупинили колону автомобілів та почали перевіряти людей. Окупанти три години тримали машину на блокпосту, після чого відпустили.

Порушуючи закони та звичаї війни, зловмисники викрали неповнолітнього Влада. Наразі його місцезнаходження та доля невідомі.

До всіх, хто бачив розшукуваного або кому відома інформація щодо можливого його місцезнаходження, прохання терміново повідомити за телефонами: 050-266-31-67 (ювенальна превенція), 0612392002 або на спецлінію «102».

Вам также могут понравиться