Окупанти замальовують на своїй техніці знаки й встановлюють українські прапори

Про це повідомляє речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф'єв

578

Окупанти продовжують зосереджувати свої основні зусилля на утриманні позицій на тимчасово зайнятій ними території Запорізького краю. Про це повідомляє речник ЗОВА, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв. В районі Василівки окупанти, ймовірно, для проведення провокацій, замальовують на своїй техніці букви Z та встановлюють українські прапори.

Також, повідомляється, що з 4:00 ранку (17 квітня) батальйони Запорізької окремої бригади територіальної оборони ведуть запеклі бої на всій довжині лінії фронту в зоні відповідальності. Ворог обстріляв селища Старомайорське, Макарівка, Сторожеве, Нескучне, Времівка Волноваського району (Донецької області), а також Приютне, Вишневе, Малинівка, Полтавка, Новодарівка, Новоукраїнське, Степове — на Запоріжжі.

Російські війська застосовують танки, бронетранспортери, піхоту. Окрім того, ведуть обстріли населених пунктів області авіацією, реактивними системами залпового вогню «Град», ствольною артилерією, 120-мм мінометами та великокаліберними кулеметами за напрямками: Гуляйполе, Новоандріївка, Білогір’я, Червоне, Павлівка, Малинівка, Приютне Кам’янське, Оріхів, Мала Токмачка. Завдаючи ракетних та артилерійських ударів, цинічно знищують цивільну інфраструктуру.

Вам также могут понравиться