Як у Запоріжжі надалі вивозитимуть сміття: подробиці

Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької міської ради

74

У Запоріжжі в умовах воєнного часу продовжують стабільно вивозити сміття з подвір’їв житлових багатоповерхівок та з приватного сектора. Для того, щоб так відбувалось й надалі, запоріжців закликають сплачувати за надані послуги.

Як повідомили в прес-службі Запорізької міської ради, заборгованість жителів Запоріжжя перед підприємством з вивезення сміття зростає через складність ситуації, що склалася в країні.

Так, станом на 1 квітня поточного року заборгованність населення за надані послуги з поводження з побутовими відходами склала майже 70 мільйонів гривень.

За період з 1 грудня 2021 року по 1 квітня 2022 року загальна сума заборгованості збільшилась майже на 7 мільйонів гривень. На підприємстві прохають запоріжців за можливості вчасно й в повному обсязі сплачувати за надану послугу, адже від цього залежить організація подальшої роботи підприємства. Це необхідно для подальшого стабільного вивезення сміття.

Сплатити за послугу, можна всіма відомими абонентам способами:

  • в особистому кабінеті на офіційному сайті www.weltum.com;
  • в системі Приват24;
  • у відділеннях банківських установ;
  • у відділеннях «Укрпошти»;
  • у пунктах прийому платежів «Запоріжзв’язоксервіс».

Нагадаємо, раніше ми писали, що з початком війни працівники підприємства із вивезення сміття продовжили працювати, щоправда, їм довелося змінити графік роботи у приватному секторі. Подробиці можна дізнатись ТУТ.

Вам также могут понравиться