Рашисти обстрілюють околиці села на Запоріжжі

Підрозділи Запорізької окремої бригади територіальної оборони боронять спокій тут та роблять все можливе для збереження мирного життя його мешканців

958

Околиці села між Гуляйполем й Великою Новосілкою постійно обстрілюється окупаційними військами. Буває, що інтервали між серіями розривів снарядів — не більше 2 хвилин, повідомляють у Силах оборони Запорізького краю. У селищі зруйновані будинки й інфраструктура.

Не дивлячись на активні воєнні дії деякі місцеві жителі піклуються про свої будинки та городи. 72-річній Лідії Іванівні рашисти постійно нагадують про свою безжальність. 25 лютого жінка втратила свого єдиного онука, який був зв’язківцем. Чоловік  загинув на полях запеклих боїв. Нещодавно, біля дому Лідії Іванівни загинув воїн ЗСУ.

«Коли я побачила цього солдата, я зрозуміла, як лежав мій онук, коли загинув. Я підійшла і сказала, що може чимось допомогти. А мені інший сказав, що йому вже нічим не допоможеш, — каже Лідія Іванівна. — Я знаю, що у Господа не вистачає янголів та він забирає до себе на небо нових». 

Вам также могут понравиться