Гарна робота: на запорізькому напрямку знищили винищувач й чимало живої сили

Гарна й красива робота захисників

508

На Запорізькому напрямку армія рф продовжує завдавати авіаційних ударів та уражати артилерією інфраструктуру мирних населених пунктів, намагаючись покращити своє тактичне положення. З цією метою ворог здійснює перегрупування підрозділів, нарощує систему вогневого ураження, а також проводить повітряну розвідку.

Втім під час раптових авіанальотів російські окупанти на Запорізькому напрямку зазнають суттєвих втрат на своїх позиціях. Внаслідок повітряних ударів штурмової, винищувальної та бомбардувальної авіації знищено чимало техніки та живої сили ворога.

Так, за повідомленням Штабу оборони Запорізького краю, на Запоріжжі виявили збитий російський винищувач Су-34. Збитий літак Повітряно-космічних сил рф мав номер RF-95858 (43 червоний). Винищувач належав до 559-го бомбардувального авіаційного полку росії.

Ще одні військові рф згоріли на роботі. Так, 110-а окрема бригада територіальної оборони завдала успішних артилерійських ударів по дислокованій російській бронетехніці в Запорізькій області.

Нагадаємо, вчора у Запоріжжі та області було декілька «прильотів». Є загиблий й постраждалі. Також постраждала інфраструктура. Крім того, АЗОВцям вдалось взяти у полон ДНРівців, які швиденько почали казати все що знають.

Вам также могут понравиться