На Запоріжжі військові рф збирають металобрухт й ріжуть мідний кабель

Продовжують загарбники також красти й машини

144

В селі Трудове, російські голодранці продовжують вести свою «ісконно-русскую» діяльність, збирати металобрухт та вирізати мідні кабелі. Про це повідомляють у Силах оборони. На щебеневому заводі крадуть технологічне обладнання, спецтехніку. Крім того, путінські орки в Малій Токмачці зламали двері квартири й викрали телевізор «Samsung».

Продовжують російські військові й викрадати машини. У Мелітополі  російські терористи під загрозою застосування зброї заволоділи броньованою машиною для інкасації «Volkswagen Crafter 35», який належить «Райффайзенбанку».

З території Міжшкільного навчально-виробничого комбінату у Пологах викрали автомобілі «ВАЗ-21213», «Москвич АЗЛК», а у з гаража місцевого жителя —  «Suzuki СХ4».

У селі Федорівка (Пологівського району) загарбники викрали «ВАЗ-21213» та автомобіль «МАЗ» (маніпулятор), які належать місцевим жителям. А в Малій Білозерці (Василівський район) з підприємства ПРАД «Запорізький залізорудний комбінат» російські злочинці під погрозою застосування зброї викрали екскаватор «БОРЕКС 2102», який належить підприємству.

В місті Більмак (Пологівського району) окупанти розселяються по приватним будинкам, школам, фермах, дитсадочках. Відбирають машини в місцевих жителів, грабують фермерів, а також бізнесменів.

Вам также могут понравиться