На Запоріжжі військові рф обстріляли декілька населених пунктів: є постраждалі й загиблі серед мирного населення (ФОТО)

Про це повідомляють Сили оборони й речник ЗОВА

229

У середу, 27 квітня, російські загарбники обстріляли житлові будинки у Пологівському районі. Як повідомив речник ЗОВА, полковник Іван Арєф‘єв, внаслідок мінометного обстрілу постраждала 59-річна жителька Оріхова. Відомо, що поблизу неї розірвався снаряд. У постраждалої тяжкі травми голови. Доправити до запорізької лікарні її вдалось тільки 29 квітня.

В четвер, 28 квітня, російські військовослужбовці обстріляли селища Комишуваської та Гуляйпільської громад. В наслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки місцевих мешканців та інфраструктура. Крім того, російські окупанти влучили в будівлю спального корпусу інтернату Комишуваської громади. Від отриманих осколкових поранень загинула літня жінка в Гуляйпільській ТГ. Про інших постраждали не повідомляється.

За даними Сил оборони, внаслідок артобстрілу с. Малі Щербаки (Василівський район) отримав поранення декількох ділянок нижніх та верхніх кінцівок 62-річний місцевий чоловік. В селі Червоне під час ворожого артобстрілу біля дитячого садка осколком вбило 83-річну жінку.

В Оріхові, в наслідок ворожого артобстрілу було пошкоджено житловий будинок, господарчі побудови та зруйновано приватний будинок місцевих жителів. Також, руйнувань зазнала житлова будівля в Гуляйполі.

В селах Комиш-Зоря, Більмак, Благовіщенка, Білоцерківка, Ланцеве, Червоне, Шевченківське рашисти подавлюють мобільний зв’язок. Крім цього, проводять обшуки домівок та блокують гуманітарні коридори.
Вам также могут понравиться