Звернення партизанів, листівки для окупантів й зняття герба з адмінбудівлі: що відбувається на окупованих територіях Запорізької області

У тимчасово окупованих містах Запорізької області місцеві мешканці чинять спротив загарбникам

145

На днях у тимчасово окупованому Токмаку російські загарбники стали прибирали українську символіку. Так, з будівлі міської ради вони зняли герб. Відповідні світлини з’явились у мережі.

А в Бердянську партизани записали звернення до російських військових та колаборантів.

«Російські окупанти та їхні колаборанти, ви думаєте, що встановили контроль над нашим домом? Ви думаєте, що зможете безкарно вбивати та ґвалтувати мирних жителів? Але ми, Бердянська партизанська армія, будемо протистояти вашій окупації. Кожен посібник росіян неминуче буде ліквідований. Селіванов, Сауленко, Саприкін, Маманазаров та інші. Єдиний шанс для вас — це втеча зараз. Завтра вже буде пізно. Бердянськ обов’язково буде звільнено. Слава Україні! Героям слава!», — йдеться у зверненні. 

У Мелітополі містяни продовжують протестувати проти окупантів. Ночами партизани розклеюють патріотичні листівки. Відзначимо, що в мелітопольські партизани вже ліквідували понад 100 загарбників.

В Енергодарі місцеві мешканці не дивлячись на тиск з боку російських окупантів все одно чинять спротив. Вони нагадують, що Енергодар — це Україна. На деревах розвішують синьо-жовті стрічки. А також, залишають «приємні» листи для загарбників.

 

Вам также могут понравиться