Зруйновані будинки й загиблі цивільні: рашисти продовжують обстрілювати населені пункти на Запоріжжі

Наразі по даним фактам здійснюються процесуальні дії щодо відкриття кримінального провадження за статтею «Порушення законів та звичаїв війни»

45

Російські загарбники цинічно вбивають цивільних, а їх командування це заохочує. Так, за даними Сил оборони Запорізького краю, в с. Новоандріївка (Пологівський район) під ворожий обстріл потрапив 40-річний чоловік. Він отримав тяжкі проникаючі осколкові поранення. На жаль, лікарям не вдалось врятувати його життя. Крім того, наслідок артобстрілу вогнепальні осколкові поранення правого передпліччя й обличчя, легку контузію отримав 46-річний чоловік.

Російські окупанти продовжують нищити все на своєму шляху. В Пологах через артобстріл росіян частково пошкоджені та знищені 2 будинки, зруйноване кафе «Люкс». В Оріхові — частково пошкоджено 7 приватних будинків та зруйновані господарчі будівлі, а також значних пошкоджень зазнали 6 квартир багатоповерхових будинків.

В Гуляйполі під час артилерійського обстрілу окупанти пошкодили 2 житлові будинки та зруйновані господарчі споруди.

В Новоданилівці (Пологівський район) — частково пошкоджено приватний будинок та зруйновані господарчі будівлі. А в Петрівці  під час проведення польових робіт на ворожій міні підірвався трактор, водій загинув на місці.

Вам также могут понравиться