Підняття тарифу на проїзд у запорізьких маршрутках: сьогодні відбудеться зустріч міської влади з перевізниками

На сторінці Анатолія Куртєва повідомляють, що великий дефіцит пального та його здорожчання – це логічна причина для зростання вартості проїзду

139

Як ми раніше повідомляли, у деяких маршрутках водії підвищили проїзд, в середньому, на 2 гривні. Вчора у міськраді повідомили, що жодних рішень що до підвищення тарифу не приймалось.

Як повідомив в.о. мера міста Анатолій Куртєв, сьогодні він має зустрітися з перевізниками та розробити алгоритм подальших дій. Про результат обіцяють сповістити.  

«Ми отримуємо від мешканців міста інформацію про те, що деякі приватні перевізники підвищили ціни на проїзд у маршрутних таксі. При цьому багато містян, розуміючи, яка у нас зараз ситуація з цінами на пальне, підтримують таке підвищення. Ми також згодні з тим, що великий дефіцит пального та його здорожчання – це логічна причина для зростання вартості проїзду. Але вважаємо неприпустимим саме самовільне підвищення», — йдеться у повідомленні. 

Також, Куртєв наголосив, що проїзд в муніципальному транспорті й надалі буде безкоштовним. Вводити платний проїзд на час дії воєнного стану — не планують. 

Нагадаємо, до військової адміністрації звернулись перевізники з проханням підвищити тариф на проїзд.

Вам также могут понравиться