На Запоріжжі російські окупанти сьогодні готують провокації

За інформацією силових структур України орки можуть стріляти в мешканців, щоб звинуватити у цьому ЗСУ

85

Сьогодні, 9 травня, у тимчасово окупованих містах Запорізької області окупанти готують провокації щодо цивільних мешканців, аби потім звинуватити українських військових в терористичних діях, залякуванні та вбивстві учасників, які прийдуть на святкування. Як ми раніше повідомляли, в Токмаку російські окупанти розпочали масовий пошив та переодягання своїх військових в однострій ЗСУ.

Окупаційна влада Мелітополя офіційно повідомляла, що 9 травня у місті вони проводять акцію «Безсмертний полк». Сьогодні місцевим мешканцям заборонили пересуватися автотранспортом в центрі міста. Захід пройде за участю росгвардійців та військових контрактної служби. Варто зазначити, що акція «Безсмертний полк» пройде майже на всіх тимчасово окупованих територіях Запорізького краю.

Відомо, що загарбники планують провести провокації під час показових акцій святкувань під назвою «Безсмертний полк». Є ймовірність що перевдягнуті в форму ЗСУ рашисти нападуть на мирні колони людей, кидати шашки у натовп й стрілятимуть.

Вам также могут понравиться