Іспит та мультипредметний тест: як у Запоріжжі цього року завершиться навчання для випускників

Подробиці стали відомі в Запорізькій міськраді

66

Раніше у Запорізькій ОВА повідомляли про те, що цього року в Запоріжжі абсолютно всі випускники отримають свідоцтва про завершення навчання.

Крім того, всі абітурієнти для подальшого вступу у вузи, мають скласти мультипредметний тест замість традиційного ЗНО. Головною умовою для цього є безпосереднє перебування людини у точці проведення тестування на підконтрольній Україні території.

Цей тест проводитиметься у комп’ютерному форматі. До складу тесту входитимуть завдання з історії України, української мови, математики.

Щоб випускники краще підготувались до тесту, вони можуть скористатися безкоштовними вебінарами, які стартували від сьогодні, 12 травня. Запускають ці вебінари громадська спілка «Освіторія» та ЮНІСЕФ на платформі iLearn https://ilearn.org.ua/ .

Завдяки вебінарам всі охочі зможуть:

  • дізнатися про деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки та складання НМТ;
  • ознайомитися з виконанням тестових завдань, порадами досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту тощо.

З розкладом вебінарів можна ознайомитись за ПОСИЛАННЯМ.

Переглядати записи можна буде на платформі iLearn https://ilearn.org.ua/ , а також на YouTube-каналі https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=-jLPi-jqFnM .

Вам также могут понравиться