У Запоріжжі місцеві мешканці використовують сміттєві баки не за призначенням: подробиці

Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької міськради

219

У Запоріжжі містяни продовжують псувати контейнери для вивезення сміття. Про це повідомляє прес-служба Запорізької міської ради.

Так, у Запоріжжі в умовах воєнного стану продовжують щодня вивозити сміття з  дворів багатоквартирних будинків. Якщо й виникали перебої в цей період, то спричиняла це відсутність дизпалива.

З приватного сектору сміття вивозиться, як і раніше, — раз на тиждень. Втім, запоріжцям нагадують, що складати тверді побутові відходи потрібно лише в маркувальну тару – жовті брендовані пакети.

Відзначається, мешканці багатоквартирних будинків все частіше використовують сміттєві контейнери не за призначенням – викидають в них будівельне сміття. А від цього баки стають непідйомними. Як наслідок – псуються і контейнери, і сміттєвози.

Також туди викидається не тільки будівельне сміття, а й гілля та листя. Воно трамбується, після дощу особливо, внаслідок чого, вивантажити його вкрай проблемно.

Також від габаритного будівельного сміття може випадати дно в контейнерах. Баки зараз дуже коштовні. Придбати їх проблемно.

Кидають також недопалки, або спеціально підпалюють контейнери. Пластикові баки псуються, оцинковані – теж.

Вам также могут понравиться