У Запоріжжі відбудуться зміни у роботі громадського транспорту: подробиці

Про це повідомляє управління з питань транспортного забезпечення та зв’язку міської ради

2 015

У Запоріжжі в суботу, 14 травня, громадський транспорт буде працювати, як і в попередні дні. Детальний розклад опублікували на сайті Запорізької міської ради.

Так, завтра транспорт перевозитиме пасажирів за тими ж самими маршрутами. Зокрема, електротранспорт працюватиме з 7:00 до 19:00, єдине виключення – трамвайний маршрут №14, він працюватиме з 6:00 до 19:00.

Згідно з затвердженими паспортами курсуватимуть такі маршрути:

  • тролейбусні: №3, №8, №11, №14, №17,
  • трамвайні: №3, №10, №12, №14, №15, №16.

Важливо! 14 травня тролейбуси маршруту №14 «Сімферопольське шосе – Набережна» через технічні причини, пов’язані з електроживленням, перевозитимуть пасажирів без заїзду на вул. Чумаченка. Два тролейбуси з автономним ходом курсуватимуть за звичним маршрутом №14 «Сімферопольське шосе – Набережна», з заїздом на вул. Чумаченка

До Шевченківського району перевезення продовжує здійснюватись тролейбусами з автономним ходом з 4-го Південного мікрорайону.

Маршрутки перевозитимуть пасажирів з 7:00 до 19:00. Працюватимуть ті ж маршрути громадського транспорту (електротранспорт, маршрутки), що і 13 травня.

Повідомляється, що час роботи транспорту вказано з урахуванням часу заїзду до місць зберігання рухомого складу. У разі змін у русі громадського транспорту запоріжців про це інформуватимуть додатково.

 

Вам также могут понравиться