На Запоріжжі загарбники викрали жінок, відібрали документи й вивезли за місто

На щастя зараз з ними все добре

501
У Мелітополі озброєні російські терористи на білому авто з буквою Z посеред вулиці викрали двох жінок 13 березня. Про це в соцмережі повідомила активістка Тетяна Кумок. Викрадені жінки — її подруги. Саму ж жінку загарбники посадили в «легковик».
«Потім військовий керуючий операцією заглянув у машину і сказав: «цю викиньте, з нею вже говорили».
Я вдома. У безпеці, наскільки можна бути сьогодні у Мелітополі. Іду з рідними дівчаток у комендатуру. Мій телефон забрали. Вважаю, що мета захоплення – налякати мене та заборонити писати правду про те, що відбувається. Розповіли гордо про те, що в Херсоні блогера вбили, а мене поки що не будуть, але «ще раз поговорити прийдуть». Вважаю, це акція не спланована, а особиста ініціатива рядового військового, який побачив знайому нелюбиму особу і вирішив вислужитися таким звірячим способом», — пише Тетяна.

Невдовзі жінок відпустили. Кумок повідомила, що Ірину та Олену вивезли за Мелітополь, забрали телефони та паспорти й висадили. Жінок підвезли до міста люди.

«У машині дівчата запитали, що ті планують з ними робити й чи ґвалтуватимуть — відповідь була «та будемо», але ніхто їх не зачепив, просто висадили та все. У дорозі солдати запитали «Ви зараз, мабуть, ридати будете?». На запитання «Чому нас забрали?» відповіли, що їм натякнули, а вони з першого разу не зрозуміли. На пряме запитання «Це через те, що ми були разом із Танею?» відповіді не було. Поки що більше подробиць не знаю. Сказали завтра прийти за паспортами та телефонами», — пише Тетяна.

 

Вам также могут понравиться