Росіяни завдали авіаційного удару по населеному пункту на Запоріжжі

На Запорізькому напрямку активних бойових дій ворог не вів

453

На запорізькому напрямку активних бойових дій ворог не вів. Зараз зусилля авіації противника зосереджені на ураженні промислових та цивільних об’єктів Запорізької області.

Росіяни завдали авіаційного удару по населеному пункту Малинівка. Про це повідомляє Запорізька обласні військова адміністрація.

Крім того, за даними Сил оборони, потужних ворожих обстрілів зазнало село Верхня Терса (Пологівського району). Артилерійські та ракеті удари частково зруйнували 7 приватних будинків. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Також, рашисти завдали чергових руйнувань містам Оріхів та Гуляйполе. Пошкоджено 4 житлові будинки місцевих жителів, господарчі будівлі, гараж та приміщення автотранспортного господарства.

Російські окупаційні війська працюють над логістичним забезпеченням військ. Триває контрбатарейна боротьба та розвідка. Наші військові роблять все, аби захистити населення Запорізької області від ймовірної атаки ворога.

У Запорізькій ОВА повідомляють, що частина допомоги, яка надана Україні в рамках ленд-лізу, вже прийшла в область, а отже наші артилеристи мають можливість потренуватися у використанні новітнього озброєння.

Вам также могут понравиться