Достатньо було підкласти монетку: на Запоріжжі партизани спричинили аварію бронепотягу рашистів (ОНОВЛЕНО)

За даними Головного управління розвідки України інформувало, що партизани на Мелітопольщині знешкодили близько 100 окупантів

510

Залізничні під’їзні колії на тимчасово окупованих територіях Запорізької колії не обслуговуються, а рашисти експлуатують їх із перевантаженням.

У Мелітополі колії були в неналежному стану внаслідок такої недбалості. Руху Опору Запорізької області достатньо було підкласти монетку — і сталася аварія бронепотягу російських окупантів. Склад потяга – 10 вагонів.

Потяг, який перевозив боєприпаси з тимчасово анексованого росіянами Криму, з’їхав з рейок, кілька вагонів перевернулися. Боєкомплект, що знаходився у вагонах, здетонував. На місці аварії працюють два армійські крани окупантів, повідомляють у військовій адміністрації. 

Крім того, 18 травня, в Мелітополі вибухнула граната поблизу російської комендатури. Після нього росіяни почали перестрілку в районі вулиці Шмідта.

ДОДАНО: 

За даними Сил оборони, пошкоджено дві залізничні колії, бронепотяг й локомотив з 10-ма цистернами ПММ, що прямував за бронепотягом, зупинені. Кількість загиблих рашистів уточнюється.
Вам также могут понравиться