Наслідки ракетного удару: у Запоріжжі добровольці допомагають розбирати завали у приватному секторі (ФОТО)

Відповідні фото були опубліковані в мережі

209

У Запоріжжі перші добровольці вже долучилися до надання допомоги з ліквідації наслідків ворожих «прильотів». Роботи зараз відбуваються в приватному секторі Шевченківського району.

Як повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС, сьогодні, 26 травня, перші добровольці-рятувальники  вийшли на ліквідацію наслідків ракетного удару. Напередодні вони пройшли навчання.

Повідомляється, що серед небайдужих є і жінки, які пліч-о-пліч з чоловіками допомагають розбирати завали та зруйновані домівки.

Усього до розбору руйнувань вийшли 16 членів добровільного формування та  15 людей із сусідніх вулиць, перехожі, адже всі розуміють, що зараз у нас немає чужої біди – вона спільна, тому і долати її потрібно разом.

Усі добровольці перед початком робіт пройшли інструктаж з безпеки праці, правил поведінки в зоні надзвичайної ситуації, способами захисту від надзвичайних ситуацій, порядком надання домедичної допомоги та правилами користування засобами захисту.

Наразі триває набір охочих у лави добровільного формування цивільного захисту, тож усі охочі хто відчуває в собі силу та змогу допомогти можуть приєднатись до загонів добровольців.

 

Вам также могут понравиться