У Запорізькій області мати залишила немовля вмирати у лісосмузі: подробиці

Подробиці розповіли в прес-службі Нацполіції у Запорізькій області

234

У Запорізькому районі матір покинула новонародженого сина у лісосмузі. Наразі правоохоронці розшукують породіллю та всіх можливих свідків події, передає прес-служба обласного управління Нацполіції.

Немовля знайшли місцеві мешканці неподалік села Придніпровське Запорізького району ще 20 квітня. Хлопчика одразу ж доставили до лікарні.

Правоохоронці відкрили за даним фактом кримінальне провадження за статтею 117 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини». Наразі триває досудове розслідування.

Крім того, поліція проводить оперативно-пошукові заходи, спрямовані на встановлення обставин події, а також пошук ймовірних свідків.

Усіх, хто того дня знаходилися на трасі «Запоріжжя-Дніпро» та могли бачити вагітну жінку неподалік села Придніпровське, або ж кому відомі факти звернення жінок з ознаками післяпологової кровотечі за медичною допомогою у період з 20 квітня по 5 травня 2022 року, просять повідомити інформацію за телефонами «102»061-239-50-61 або 050-724-09-60.

Вам также могут понравиться