Величезні черги за російськими сім-картами: в окупованому місті на Запоріжжі рашисти розповсюдили фейк про відключення українських операторів (ВІДЕО)

Відповідне відео було опубліковане у мережі

385

У тимчасово окупованому Мелітополі російські окупанти активно розповсюджують фейк про те, що у місті перестануть працювати українські мобільні оператори. Через це, місцеві мешканці вишуковуються у кілометрові черги за російськими сім-картами.

Як повідомляє «РІА Мелітополь», днями у місті з’явився пункт продажу сім-карток російського оператора з кодом +7. В одні руки відпускають 5 карток, але для цього потрібно пред’явити паспорт.

Так, окупанти розповсюджують фейкову інформацію про те, що з 1 червня Україна планує відключити окуповані Херсонську область та частину Запорізької від українських мобільних операторів та провайдерів Інтернету.

Однак представники оператора Київстар повідомили, що у них немає планів на відключення зв’язку. Компанія й надалі буде обслуговувати окуповані міста. Єдине, що у разі пошкодження станцій можуть бути проблеми зі зв’язком.

Крім того, у Центрі протидії дезінформації заявляють, що відключення українців від мобільних операторів та провайдерів Інтернету — це частина окупаційних дій для проникнення роспропаганди в український медіапростір. Відключення здійснюють лише рашисти.

Вам также могут понравиться