«Я думав, що ми разом»: мелітопольський колаборант жаліється, що окупанти відібрали його бізнес

Раніше Генов звинуватив данильченка з балицьким у тому, що вони не вміють керувати містом

8 113

Мелітопольський колаборант Тарас Генов, скаржиться що його пресують окупанти. Відповідне відео з’явилось в мережі. За даними місцевих, оприлюднене відео Генов записав вже не у Мелітополі.

Колаборант скаржиться, що до колаборанта прийшли люди в масках та з автоматами й намагались йому пояснити, що він робить не правильно. Генов також каже, що в нього забрали ключі від підприємства та сказали, що передзвонять. У підсумку — не передзвонили й ситуація у підвішеному стані.

«Якщо так ми в Мелітополі підійматимемо економіку і будуватимемо соціально справедливе суспільство, то ми його будуватимемо дуже довго. … Навіть якщо мене не буде, буде хтось інший. Мало того, що я отримую усілякі гнівні коментарі з України, ЗСУ й тощо. Так тут виходить, як у тому прислів’ї «за що боровся, на те й напоровся». …. Я думав, що ми разом будували соціально-справедливе суспільство», — каже на відео Генов.

Сам підприємець вважає, що його бізнес колаборанти з окупантами вирішили «віджати» бо він розповів правду про побори на КП «Ритуал». З приходом до «влади» данильченко вартість поховань зросла в рази й Генов почав записувати відеозвернення до неї з погрозами організувати під «військово-цивільною адміністрацією» пікет «загону путіна».

«Ця заява не сподобалася галині данильченко. Як відомо, ритуальний бізнес під колаборантами олександром фальком та сергієм золотарьовим. А прибуток бізнесмени ділять особисто з гауляйтером», – пише місцеве видання.

Нагадаємо, раніше Генов звинуватив данильченка з балицьким у тому, що вони не вміють керувати містом. І тепер йому, ймовірно, довелося відповісти за свої слова.

Вам также могут понравиться