Прикро і страшно: в Бердянську порожні пляжі й вулиці (ВІДЕО)

"Сьогодні зовсім пусто. Прикро і страшно", — пишуть бердянці

6 163

Поки колаборанти й зрадники будують плани на майбутнє й мріють про мільйони туристів, як то було при СРСР, прийшло літо — час відпусток й великої кількості туристів в курортних містах. В минулі роки, до повномасштабного вторгнення росії, на початку червня по набережній Бердянська вже гуляло чимало людей, як місцевих та й приїжджих. Втім нині курортне містечко в окупації.

Загарбники блокують зв’язок й інтернет. Не дивлячись на теплу погоду, люди не наважуються вільно гуляти вулицями міста. Та й немає коштів, на які можна гуляти. Усі підприємства закриті. Ті підприємці, кого змусили відкрити кафе у центрі, зазнають збитків. Ті, хто захопив чужі кафе та сподівався зірвати куш на чужому горі, порожні в принципі.

Цими вихідними набережна Бердянська була пустою. Люди кажуть що це дуже незвично, бо навіть минулого року під час карантинних обмежень через коронавірус в цей час Бердянськ був сповнений народу. Набережна «кипіла». А сьогодні зовсім пусто. Прикро і страшно.

«Курортний сезон, казали вони. Сотні «проезжих»… За фактом — порожній центр Бердянська і пляжі… В українському Бердянську будуть тисячі гостей, ми сядемо від Верхової до Дальньої коси, від АКЗ до Кута, на великій підстилці з таранькою, бердянським пивком і вином, з шашликами й чебуреками, всім містом», — пишуть у місцевій групі у фейсбук. 

Вам также могут понравиться