Кожен метр Запорізької області буде звільнено: результат зустрічі обласної влади з Президентом України (ВІДЕО)

Відповідне відео було опубліковане в мережі

323

У Запорізькій області не припиняється рух спротиву. Кожен метр території нашого регіону буде звільнено, заявили в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Так, під час вчорашнього візиту Президента України Володимира Зеленського до Запоріжжя, обласна влада обговорювала з ним звільнення від рашистів всіх окупованих територій нашої області.

Нагадаємо, у неділю, 5 червня, відбулася робоча поїздка Володимира Зеленського до Запоріжжя. Президент відвідав передові позиції українських військових, ознайомився з оперативною обстановкою на передньому краю оборони, також поспілкувався з військовослужбовцями і вимушено переселеними особами з Маріуполя.

За результатами цієї зустрічі Володимир Зеленський дав доручення відповідальним особам визначити регіони, в яких побудують житло для людей, які втратили свої будинки внаслідок ворожих обстрілів.

Крім того, обласна влада сподівається на наступ з боку ВСУ. Кожен метр території нашої області повинен бути звільненим.

Тим часом рашисти в усіх окупованих населених пунктах продовжують мародерити, грабувати місцевих мешканців, вдаватися до рейдерства, відбирати у місцевих фермерів врожай, красти зерно, викрадати місцевих мешканців та насильно їх утримувати.

Також останнім часом окупанти почали роздавати паспорти рф, зокрема, така ситуація спостерігається в Мелітополі. За попередніми даними, основною метою є можливість офіційно провести мобілізацію населення на тимчасово окупованих територіях.

Тож рух спротиву продовжується. Детальніше на відео:

Вам также могут понравиться