Ворожі обстріли на Запоріжжі: будинки вщент вигоріли, у чоловіка важкі травми

Рашисти цілеспрямовано цілять по цивільній інфраструктурі мирного населення, руйнуючи все підряд. Щодня стає відомо про нові випадки руйнувань через обстріли загарбників. Понад 10 повідомлень про руйнування через обстріли окупантів отримали правоохоронці за добу

152

Минулої доби окупанти обстріляли декілька населених пунктів. 42-річний мешканець Оріхова отримав тяжкі тілесні ушкодження кінцівок й був госпіталізований. В Оріхові та Преображенці, через пошкодження обладнання енергопостачання, більшість домівок надовго залишилась без електрики.

В Преображенці повністю зруйновано декілька будинків від влучань ворожих снарядів. В Оріхові та Новоданилівці від розриву ракетних снарядів в будинках потрощило дахи, повилітали вікна, зруйновані паркани, двори й гараж. В багатьох будинках виникла пожежа — деякі вигоріли вщент.

В Оріхові рашисти обстріляли ветлікарню. Зруйновано 5 ремонтних боксів й транспорт, що був на території медустанови. Обстріляли окупанти й територію виправної колонії в селі Мала Токмачка — пошкоджено паркан, альтанку, ліхтарі, в одному з приміщень вибиті вікна, зруйновані стіни та фасад.

Вам также могут понравиться