Готують провокації: на окуповані території Запорізької області завезли масовку

ФСБ-шники готують провокації, а саме: вибухи, теракти та артобстріли

242

Сьогодні, 12 червня, на окупованих територіях Запорізької області рашисти планують святкувати день росії. Аби створити гарну картинку для пропагандистських каналів, загарбники, за традицією, завезли масовку й журналістів.

Як повідомив мер Енергодару Дмитро Орлов, за інсайдерською інформацією з боку спецслужб рф у тимчасово окупованих містах запорізької області відносно українців готуються провокації.

«Закликаю, задля Вашої безпеки, впродовж 12 червня не відвідувати у Енергодарі масові заходи, що плануються проводитись рашистами!!!», — пише Орлов. 

Відзначимо, що 12 червня День міста Енергодар, та містян наполегливо просять не брати участь у заходах, а день міста, пише Орлов, обов’язково відзначать, та вже після деокупації.

Крім того, за даними ЗМІ до Мелітополя везуть ансамбль пісні та танцю Північно-Кавказького військового округу, а також зірок радянської естради, які дадуть концерт у парку імені Горького.

«Є інформація, що цього ж дня ФСБ-шники готують провокації, а саме: вибухи, теракти та артобстріли. Усі «стрілки», традиційно, будуть переведені на владу України та ЗСУ», — йдеться у повідомленні.

У Бердянську також готують святкову програму для містян. Про це свідчить телеграм-канал загарбників.

Мешканців Чернігівської громади, також закликають не виходити з дому, бо можливі провокації.

«Шо може відбутись цього дня – невідомо наразі. Русня цілком може вчинити провокацію задля звинувачення наших силовиків чи партизан та ще більш сильного закручування гайок в окупації», — йдеться у повідомленні.

Місцевих закликають не виходити з дому у неділю й не вестись на провокації. Відзначимо, що у Василівському, Бердянському, Мелітопольському та Пологівському районах введена подовжена комендантська година (з 22:00, 11 червня до 5:00, 13 червня). Крім того, партизани готують «подарунок»  для окупантів на їх свято.

Вам также могут понравиться