У Мелітополі пролунали потужний вибух: все що відомо наразі

Є постраждалі: хлопець та дівчина

481

Надвечір 12 червня в тимчасово окупованому Мелітополі пролунав вибух. За даними місцевих телеграм-каналі вибух стався поряд з приміщенням МВД. Загарбники відразу оточили БТРами й військовими КАМАЗами територію.

«Мені нічого не відомо про вибухи, які стались 20 хвилин тому. Це треба питати у рашистів. Які один одного підривають і, звичайно, будуть звинувачувати у цьому ЗСУ. Але ми чітко розуміємо, що це їх тактика, методика», — так прокоментував вибухи у Мелітополі під час прямого етеру чинний мер міста Іван Федоров.

Своєю чергою росЗМІ, вже пишуть що пристрій потужністю 700-800 грам у тротиловому еквіваленті було поміщено у сміттєвий бак біля будівлі. Постраждали двоє людей.

При цьому, у тимчасово окупованому Мелітополі окупаційна влада продовжила святкування дня рассії.

Нагадаємо, зранку в окупованому Бердянську пролунало три потужних вибухи, після яких спалахнула пожежа. За версією окупантів, на транспортній підстанції Бердянська сталося коротке замикання, внаслідок якого спалахнув і вийшов з ладу один із трансформаторів. Втім, згодом зрадники у своїх телеграм-каналах не могли дійти згоди й постійно змінювали причини вибухів.

скрін: телеграм-канал «Бердянск в окупации»
Вам также могут понравиться