Рашисти придумали виправдання факту мародерства на Запоріжжі: деталі

Звичайно, військові "другої армії світу" нічого не крали на думку рашистів, а тільки "вилучали" докази

708

Російські пропагандистські телеграм-канали й ЗМІ продовжують шукати виправдання мародерству солдат рф. Вони створили телеграм та YouTybe-канали, в яких намагаються «відбілити» своїх військових.

Загарбників настільки зачепило опубліковане днями відео, на якому рашисти увірвалися у приміщення приморського молодіжного центру «Портал» й мародерять, що вони вирішили придумати виправдання цим діям.

Так, рашисти кажуть що в молодіжному центрі були ЗСУ. Саме тому «асвабадітєлі» йдуть зі зброєю напоготові, прикриваючи один одного.

Військові «другої армії світу» забрали карту зі стіни, бо там були військові позначення, а також набір викруток та ноутбук.

«Інструмент потрібен для того, щоб відкрити девайс і забрати жорсткий диск для передачі органам військової розвідки. Кадри, як розбирають ноутбук, не показані свідомо», — виправдовують мародерство росіяни.

Окупаційній владі та рашистам ще довго доведеться придумувати відмазки, в які повірять хіба що росіяни, бо їх «асвабадітєлі» награбували вже дуже багато.

Вам также могут понравиться