На Запоріжжі загарбники ввели платні «жовті перепустки» для вантажівок

На в'їзді до Мелітополя з боку Василівки зібралося майже 100 фур. Таким чином, доставка вантажів до Мелітополя заблокована

84

У Мелітополі колаборанти придумали нову схему — ввели «жовті перепустки», які дають дозвіл перетину усіх блок-постів вантажівкам. Легкові авто пересуваються без перепон. Час дії перепустки — з липня по 31 серпня 2022 року. Порядок видачі цих перепусток не визначено. Є три категорії перепусток: перша й друга призначені для руху в комендантську годину, а третя — для руху вдень. Перепустка дає право на пересування вантажним комерційним автомобілям по території області. 

«Жовта перепустка» — це дозволом на роботу та збут своєї продукції. Її ціна — третина врожаю, повідомляє журналіст Денис Казанський.

Цією схемою обурився навіть колаборанти — ексміністр транспорту в окупаційному уряді Криму анатолій цуркін. Він написав, що це пограбування українських фермерів. Колаборант звинувачує мелітопольську владу у створенні корупційних схем. За словами зрадника, така перепустка є тільки у Запорізькій області. Й ввели її не задля безпеки.

«Ми отримували дані перепустки дві доби, обійшовши по колу всі інстанції. Видали кілька перепусток, сказали, вистачить. Як виконувати доставку – незрозуміло. За фактом, десь вимагають перепустки, десь про них і не знають», — написав Цуркін.

Джерело

Вам также могут понравиться