На Запоріжжі неможливо повністю відновити постачання світла та води через постійні обстріли

Про це розповіли в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації

26

Через постійні обстріли окупантів на Запоріжжі неможливо надавати комунальні послуги для місцевих мешканців. Про це заявили в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Станом на середу, 22 червня, без електропостачання знаходяться 21 473 абоненти у 78 населених пунктах Запорізької області. За минулу добу енергетики відновили світло для 17 тисяч споживачів.

У Запоріжжі через несприятливі погодні умови вранці впало дерево, яке пошкодило повітряну лінію електропередачі, що призвело до знеструмлення 20 домівок.

У Гуляйпільському та Василівському районах ситуація не змінилася. Енергетики досі не можуть провести відновлювальні роботи через активні бойові дії та недопуск до місць пошкодження мереж з боку окупантів.

Також на сьогодні по області без газопостачання знаходиться 81 001 абонент у 107 населених пунктах області. Зокрема, газ відсутній у 48 населених пунктах Бердянського та Мелітопольського районів.

Водопостачання наразі відсутнє у м. Гуляйполе та прилеглих селах Пологівського району, смт Степногірськ та прилеглих селах Василівського району, а також у частині м. Пологи.

Вам также могут понравиться