У Пологівському районі ЗСУ продовжують мужньо боронити українські території, — ЗОВА

Про військову ситуацію розповіли в прес-службі Запорізької ОВА

152

У Пологівському районі українські військові продовжують мужньо боронити свої території. Про військову ситуацію розповіли в прес-службі Запорізької ОВА.

Станом на сьогодні через постійні ворожі обстріли у Пологівському районі не можуть на повну функціонувати підприємства комунальної сфери. Також нестабільно працює український зв’язок та інтернет.

Також зараз є важливим питання видачі документів на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, в цьому році абсолютно для всіх випускників підготовали атестати і дипломи про успішне завершення навчання.

Батькам, які хочуть отримати свідоцтво про народження дитини, у випадку перебування на території, де органи реєстрації не працюють фізично, пропонують отримати електронний варіант документу. Вже коли вони виїдуть на більш безпечні території області, зможуть отримати паперовий екземпляр.

В аграрному секторі ситуація сьогодні залишається складною. Однак, за словами фахівців, зібраного зерна буде достатньо для підтримання стабільної ситуації.

Крім того, через активні бойові дії в Пологівському районі фіксується велика кількість руйнувань та пожеж. В результаті, страждає значна кількість цивільної інфраструктури та сільськогосподарських виробництв.

Вам также могут понравиться