Купи сміття, сморід й обід за 160 грн: як виглядає блокпост у Василівці (ФОТО)

В період з 17:00 до 20:00 години, якщо у солдатів Росії буде гарний настрій або вийде домовитися за гроші, люди намагаються вирватися з окупації на території, підконтрольні Україні

542

На блокпості у Василівці люди стоять по декілька діб аби вибратись з окупованої території на підконтрольну Україні територію. Десятки машин з сотнями людей змушені стояти в будь-яку погоду.

Щодня на заправку біля блокпоста прибувають сотні машин. Відповідно тут немає туалетів, тому люди змушені справляти природні потреби просто неба.

«На що перетворилася заправку? Це просто жестяк! — обурюється городянка. — Все навколо усіяне сміттям, а найстрашніше — немає туалету. Люди змушені справляти потребу, де доведеться. Спека! Сморід!!! Аж очі ріже. Навколо — гори сміття, в тому числі й тонни згнилих овочів мелітопольських підприємців».

Як повідомляє телеграм-канал «Мелитополь в курсе», на тому ж блокпосту зараз непогано заробляють мешканці довколишніх сіл. Вони привозять туди готові обіди та продають. Наприклад, картопляне пюре з котлетою коштує від 160 грн, піца чи пиріжки з м’ясом — від 50 грн, з картоплею віддають за 30 грн.
Пачка вологих серветок на рашистському блокпосту коштує 25 грн.

Вам также могут понравиться