Немає світла, води та газу: на Запоріжжі через постійні обстріли збільшилась кількість пошкоджень та руйнувань

Про стан справ у регіоні розповіли в прес-службі ЗОВА

115

На Запоріжжі кожного дня внаслідок ворожих обстрілів збільшується кількість руйнувань та пошкоджень. Про стан комунікаційних мереж розповіли в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Станом на сьогодні, 27 червня, без світла знаходяться 21 795 родина у 81 населеному пункті області. За минулу добу енергетики вже відновили постачання електрики для 1 941 будинку. Зокрема світло повернули для мешканців сіл Костянтинівка, Решетилівське та Чумацьке, а також для більшої частини мешканців с. Пологи.

У Гуляйпільському та Оріхівському районах спеціалісти, як і раніше, не мають можливості розпочати відновлювальні роботи через активні обстріли та недопуск з боку окупантів до місць пошкодження.

Без газопостачання сьогодні залишаються 80 985 родин у 108 населених пунктах області. Зокрема, без блакитного палива зараз 48 населених пунктів Бердянського та Мелітопольського районів.

Водопостачання відсутнє у м. Гуляйполе та прилеглих селах Пологівського району, смт Степногірськ та прилеглих селах Василівського району, а також у частині м. Пологи.

Вам также могут понравиться