До окупованих територій Запорізької області запускають атобуси та потяги із анексованого Криму: відомий розклад

Регулярне сполучення планують запускати вже з липня

163

З липня цього року окупанти запускають регулярні поїзди та автобуси з анексованого Криму до тимчасово окупованих міст Запорізької та Херсонської областей. Розклад руху публікує місцеве видання.

Як зазначається, з 1 липня вперше за 8 років відкривається регулярне автобусне та залізничне сполучення між Кримом та Запорізькою і Херсонською областями.

За попередніми даними автобуси планують відправляти з автостанції «Курортна» у Сімферополі до Мелітополя – о 8:00 та 14:00, Бердянську – о 8:00 та 14:00, а також до Херсону – о 6:30 та 14:30. У зворотному напрямку автобуси курсуватимуть також двічі на день.

Вартість квитків росіяни виставляють таку: Сімферополь-Херсон – 1300 рублів, Сімферополь-Мелітополь – 1300 рублів, Сімферополь-Бердянськ – 1800 рублів.

Потяги за цими напрямками курсуватимуть один раз на день. Із Джанкоя до Мелітополя відправлення здійснюватиметься о 8:30, в зворотному напрямку – о 16:05. Вартість квитків – 250 рублів.

Із Джанкоя до Херсону потяг відправлятиметься о 9:50, а назад – о 19:05. Вартість квитків – 310 рублів.

І хоч окупанти повідомляють, що безпеку перевезень забезпечуватимуть сили росгвардії, цілком можливо, що з їх боку знову можуть бути провокації.

Зараз окупанти регулярно везуть залізничним шляхом через станцію Мелітополь вагони з боєприпасами. Для того, щоб звинуватити ЗСУ у начебто обстрілі місцевих мешканців, водночас з рухом вантажного транспорту, загарбники вдаються до запуску електричок для цивільного населення.

Вам также могут понравиться