Зруйновані будинки та поранені люди: результат ворожих обстрілів на Запоріжжі показали в мережі (ФОТО)

Відповідні фото були опубліковані в мережі

186

На Запоріжжі окупанти продовжують обстрілювати приватні будинки та соціальну інфраструктуру. Лише за минулу добу у Пологівському районі було пошкоджено близько 20 будинків, передає прес-служба Запорізької обласної військової адміністрації.

В черговий раз рашисти гатили по Гуляйполю. Зокрема поліція вже зафіксувала 19 повідомлень про наслідки обстрілів житлових будинків. Є інформація й про поранених  місцевих жителів.

В результаті ракетних ударів в будинках мешканців Гуляйполя було сильно ушкоджене шиферне перекриття, посічені стіни та зруйновані вікна.

Також снаряди прилетіли в один із місцевих ліцеїв. Від потрапляння ракети загорівся дах приміщення, внаслідок чого пошкоджено майно на верхніх поверхах навчального закладу.

Значних руйнувань минулої доби зазнали й будинки мешканців Оріхова. У будинках потрощені дахи, деформовані фасади та вікна. Також є інформація про поранених. Всіх постраждалих вже доставили до лікарні.

Також за минулу добу було зафіксовано чотири випадки руйнувань квартир та приватних будинків  мешканців села Преображенка Пологівського району.

Всі матеріали щодо ворожих дій окупантів правоохоронці зібрали та передали до СБУ. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Вам также могут понравиться