У Запоріжжі вже зробили бізнес на виїзді до окупованих територій: подробиці (ФОТО)

Деякі запоріжці вже знайшли непоганий заробіток на темі проїзду до окупованих населених пунктів

331

Як ми писали раніше, у Запорізькій області ввели нові правила в’їзду на тимсачово окуповані території. Новий порядок перетину лінії зіткнення затвердила Рада оборони Запорізької області.

Відтепер всіх цивільних осіб, легкові автомобілі та вантажі пропускають у складі гуманітарних колон. Крім цього, перед тим як вирушити, попередньо потрібно зареєструватися у списках.

Формуються колони для проїзду кожного дня з 9 ранку до 16 години в районі авторинку у Запоріжжі на Оріхівському шосе, 36. Черга з бажаючих проїхати на окуповані території така, що деяким доводиться по 10 днів чекати та шукати тимчасове житло у Запоріжжі.

У зв’язку з цим, деякі підприємливі мешканці Запоріжжя знайшли спосіб заробити легкі гроші. Зокрема, вони публікують в соцмережах оголошення про продаж заявок на виїзд ЗА ВАС. В одному з таких оголошень вартість послуги дорівнює 500 грн.

Фото та відео, де буде видно передачу бланку операторам, організатор «бізнесу» обіцяє надати одразу ж в день реєстрації в черзі, а от номер черги – на наступний день.

Джерело: РІА Мелітополь

Вам также могут понравиться