Масовані обстріли, зруйнований газогін та викрадені люди: про терорестичні дії окупантів на Запоріжжі (ВІДЕО)

Відповідне відео було опубліковане в мережі

27

На Запоріжжі через масовані обстріли місцеві мешканці залишились без газопостачання. Про терористичні дії ворога розповіли в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Минулої доби рашисти влаштували 44 обстріли мирних населених пунктів. Найбільших руйнувань зазнала інфраструктура Оріхова, Степногорська та Кам’янського, а також два села, які входять у Пологівський та Василівський райони.

Окрім зруйнованих будинків був також пошккоджений газогін, через що днями повністю припиняється газопостачання до Василівського району та міста Мелітополь.

Також газопостачання припиняється до Оріхова до того моменту, поки газогін не буде відновлено.  Всього по області без газу залишаться 109 населених пунктів.

Водночас з цим, загарбники продовжують влаштовувати свавілля на окупованих територіях, викрадати людей та займатися пропагандою.

Так, у Запорізькій області було викрадено рашистами 385 людей, з них 157 людей продовжують перебувати у заручниках. Також окупанти продовжують влаштовувати між собою сутички та збройні конфлікти, грабувати місцевих мешканців та нахабно ділити їх майно.

Що стосується пропаганди, то росЗМІ почали поширювати фейкову інформацію про те, що нібито на території Запорізького міського палацу дитячої та юнацької творчості розміщується опорний пункт та склад боєприпасів ЗСУ.  А поширюють вони це для того, щоб мати привід гатити по закладах цивільної інфраструктури.

Вам также могут понравиться