На Запоріжжі внаслідок обстрілів знищене обладнання та мережі: люди повністю залишились без світла та газу

Про стан комунікаційних мереж розповіли в прес-службі ЗОВА

168

На Запоріжжі через обстріли військових рф повністю знищене обладнання та мережі, місцеві мешканці залишаються без комунальних послуг. Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької обласної військової адміністрації.

Станом на понеділок, 4 липня, без електропостачання залишаються 24 274 абоненти у 97 населених пунктах Запорізької області. Минулої доби пошкоджень стало більше в Оріхівському районі, в результаті чого світло відключили ще 101 родині.

У Гуляйпільському та Василівському районах, як і раніше, енергетики не можуть проводити відновлювальні роботи через активні бойові дії та через недопуск до місць пошкоджень з боку окупантів.

Без газопостачання на сьогодні знаходиться 86 728 абонентів вже у 110 населених пунктах області. Відновити газопостачання поки що не має можливості.

Водопостачання відсутнє у м. Гуляйполе та прилеглих селах Пологівського району, смт Степногірськ та прилеглих селах Василівського району, а також у частині м. Пологи.

Крім того, минулої доби окупанти проводили обстріли м. Гуляйполе, сіл Таврійське та Юрківка Запорізького району. Інформація щодо постраждалих житлових будинків та завданих ним пошкоджень наразі уточнюється.

Вам также могут понравиться