У Бердянську «віджатий» аквапарк готують до відкриття

Про це повідомляє телеграм-канал "Бердянск в окупации"

2 133

У Бердянську російські окупанти готують до відкриття аквапарк. Про це загарбники повідомили у своєму телеграм-каналі. Як повідомили колаборанти, аквапарк починає працювати відсьогодні, 6 липня. Згідно з інформацією він працюватиме з 10:00 по 18:00 годину. А в перший тиждень роботи діятимуть акційні ціни.

Варто відзначити, що квитки у продажі виключно за гривню. Навіть окупанти визнали, що рублі то не гроші.

Вартість квитка для дорослого на весь день — 250 грн, дитячий (від 3-х до 12 років) — 125 грн, дітям до 3-х років вхід безкоштовний.

«В аквапарку працює кафе, бар, є камери схову. Адміністрація аквапарку запрошує бердянців та гостей міста отримати море позитивних емоцій та чудово провести час», — пишуть колаборанти.

Щоправда, формулювання «гостей міста» у дописі виглядає більш як знущання. До окупації Бердянська у другий місяць літа відпочивальників було дуже багато. А наразі, в курортному місті порожні пляжі, закриті бази відпочинку, дитячі табори й більшість торгових точок.

Своєю чергою телеграм-канал «Бердянск в окупации» повідомляє, що аквапарк з дельфінарієм «віджав» Аркадій Михайлов. Раніше він же «взяв під опіку» заправки «Запоріжнафтопродукт» та «злив» дані КП «АПБ», яке він очолював.

«Не виключено, що Аркаша просто не дочекається приходу ЗСУ через свою діяльність», — говорять місцеві. 

Вам также могут понравиться