ЗСУ вже близько, а ми тут 24/7: мелітопольські партизани записали звернення до колаборантів й окупантів

Мелітополь — це Україна!

599

Мелітопольські партизани записали нове звернення до зрадників та окупантів. Вони  нагадали, що Мелітополь обов’язково буде деокуповано. І якщо ВСУ близько до міста, то партизани тут знаходяться 24/7. В зверненні партизани наголосили, що їм відомі імена всіх зрадників й колаборантів. І якщо вибухівки вистачило на міст, вистачить й на них.

«Ми – партизани Мелітополя. Саме ми є та сила, що кошмарить орків у рідному для нас місті. ЗСУ будуть дуже скоро, а ми тут 24 на 7, і ми вважаємо нашим прямим обов’язком бутилізувати всіх цих … та їхніх подібних. Знайте … вам ніколи не зламати наш народ. Також, звертаюся до всіх зрадників України, так званих бомжуватих колаборантів: тримайте міцніше ваші штанці, бігти далеко у вас не вийде, ваші портрети висять уже по всьому місту. Вважайте це прелюдія. Похорон також не буде з особливими почестями.
Окремий привіт хотілося б передати Маші Носок. Оглядайся. Ми знаємо як ти й Нурлаєва оформляєте рф паспорта вашому … не довго залишилося. Наші партизани вже над цим працюють. Ми маємо великий список зрадників. Там і Зінка Бабій, й Дімка з Олькою Ляховою. Вибухівки вистачило на міст, вистачить і на все ваше кодло. Народний суд вже незабаром. З нетерпінням чекаємо на вашу зустріч», — йдеться у зверненні.

УВАГА!!! У ВІДЕО БАГАТО НЕНОРМАТИВНОЇ ЛЕКСИКИ. ВІДЕО 18+

Вам также могут понравиться