На Запоріжжі місцеві мешканці можуть залишитись без хліба: подробиці (ВІДЕО)

Цьому сприяло пошкодження окупантами магістрального газопроводу

420

Мешканці тимчасово окупованого Мелітополя можуть залишитися без хліба. Про ситуацію в місті розповів міський голова Іван Федоров.

Нагадаємо, на минулому тижні в результаті ворожих дій було пошкоджено магістральний газопровід неподалік від села Мирне, що у Пологівському районі області. Через пошкодження сьогодні вже відсутнє газопостачання в Оріхівському районі.

Крім того, в найближчі дні також через це пошкодження газопостачання може зупинитись й у Мелітополі, Енергодарі, Василівці, Дніпрорудному та решті населених пунктів Василівського та Мелітопольського районів. Окупанти не дають змоги аварійним службам провести відновлювальні роботи.

За словами Івана Федорова, газу в трубі залишилось на декілька днів. Якщо аварію не вдасться ліквідувати, мешканців Мелітополя чекають не лише побутові проблеми, а й повне зупинення роботи підприємств харчової промисловості.

Зокрема, не зможуть працювати цехи, де випікається хліб для мешканців Мелітополя. Аналогічна ситуація може відбутись й в інших населених пунктах.

Джерело

Вам также могут понравиться