Масово зупиняють авто: подробиці перевірок на запорізьких блокпостах

В умовах воєнного стану на блок-постах проводяться цілодобові посилені перевірки

431

На Запоріжжі у зв’язку з воєнним станом та активністю диверсійно-розвідувальної діяльності ворога запорізькі правоохоронці на блок-постах проводять посилені перевірки та фільтраційні заходи. Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької ОВА.

Зокрема, особливу увагу під час перевірок приділяють легковим автомобілям. Правоохоронці рекомендують водіям дотримуватись певних правил поведінки задля уникнення непорозумінь під час проходження контролю.

Так, під’їжджаючи до блок-посту, потрібно зберігати спокій, завчасно зменшити швидкість та приготувати для перевірки документи, що підтверджують особистість.

Виходити з автомобіля без вказівки військових не можна. Відповідати на запитання правоохоронців потрібно чітко. Крім того, на блок-посту категорично заборонено проводити фото- та відеозйомку.

Мешканців Запорізької області просять з розумінням ставитись до роботи патрульних та військових! Якщо ви отримали будь-яку інформацію про діяльність осіб, що перейшли на бік рф, повідомте про це правоохоронців.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що сьогодні, 11 липня, виїзд приватних автомобілів на тимчасово окуповані території із Запоріжжя вдмінили. Інформацію щодо змін перетину лінії розмежування через безпекову ситуацію повідомлять додатково.

Вам также могут понравиться