Бички по 50 грн й майже порожні пляжі: як виглядає Кирилівка у розпал літнього сезону (ФОТО, ВІДЕО)

Порожні вулиці й закриті магазини — так сьогодні виглядає Кирилівка

307

Середина літа, розпал курортного сезону… та не цього року. Після того як прийшли «асвабадители» про жодний відпочинок у моря не йде навіть мова. На жаль, Кирилівка, Приморськ й Бердянськ на сьогодні окуповані. До моря можуть доїхати тільки мешканці окупованих територій нашої області. Втім, на узбережжі Азовського моря ажіотажу не спостерігається. У липні на пляжах завжди не було «де яблуку впасти». Сьогодні, тут декілька десятків людей, переважно це або сім’ї з дітьми або літні люди.

У Кирилівці порожньо. Літні торгові точки, які починали працювати з початку курортного сезону й досі закриті. Зрештою як і атракціони. В пабліку «Любимая Кириловка» повідомляють, що наразі важко знайти бички.

«Кирилівка всі роки славилася бичками. Їх можна було купити на кожному кроці. Пам’ятається, що на 10 грн можна було взяти 3 штуки. А зараз? І риби немає, і продавців риби немає. Знайшли бички. За 4 штуки заплатили 50 грн. Дорого чи ні — хай кожен визначить для себе, але смачні вони як тоді, коли були по 3 грн», — йдеться у повідомленні.

Зрештою й сама Кирилівка не багатолюдна: закриті магазини, порожні пляжі й вулиці. І це посеред літа. Рашисти таки «звільнили» курортне селище, ось тільки вони його «звільнили» від нормального життя, людей від заробітку й відпочинку.

Ось так виглядала Федотова коса у суботу, 16 липня.

Що стосується медуз, то їх час від часу люди бачать. Минулого тижня, біля берега навіть помітили корнерота. Втім їх не настільки багато, як у попередні два роки.

Як би, псевдоголова селища уманець не заманювали московитів до курортного селища, ніхто туди не їде, бо він в окупації.

 

Вам также могут понравиться