Колаборант звинуватив українську владу у замінуванні запорізьких мостів й повідомив про створення плану «звільнення» Запоріжжя

Колаборант звинуватив українську владу в тому, що вона замінувала запорізькі мости, проводять «масові облави»

741

Колаборанти й зрадники все частіше стали писати нісенітниці й відверті вигадки звинувачуючи у всьому ЗСУ й українську владу. Останнім часом, такі псевдоновини пропагандисти публікують ледь не щодня. Такі повідомлення направлені на залякування мирного населення.

Днями колаборант володимир рогов росЗМІ розповів чергову свою вигадку й закликав київську владу припинити окупацію (як вони це називають) Запоріжжя та вивести свої війська. Мовляв, не дивлячись на те, що 70% області окуповано, чи як кажуть рашисти «звільнено», у Запоріжжі (згідно з бурхливою фантазією рогова) стоїть українська армія.

«Запоріжжя буде звільнено. Розробляється план, щоб звільнення міста пройшло з мінімальними руйнуваннями інфраструктури, попри те, що бойовики Зеленського замінували мости та інші об’єкти», — цитує рогова пропагандистське російське ЗМІ.

Які саме мости, згідно бурхливої фантазії рогова, нібито заміновані — не уточнюється. Та, запоріжці ще в березны попередили московитів: «Русня, поцарапаете мост, бабурчане вас на вилах вынесут. Я предупредил».

Згідно з озвученими роговим вигадками, яке росЗМІ сприймають за правду, населення частини області  «чекає звільнення і просить позбавити їх від окупації українських націоналістів». Стверджує, що зараз бойовики, «поліцаї» та СБУ проводять у місті «масові облави».

Зрадник рогов також звернувся й до запоріжців з закликом виїхати з міста, а якщо немає такої можливості — запастися харчами й шукати безпечне місце, а також знайдіть максимально безпечне місце.

«Знайдіть максимально безпечне місце в умовах міських боїв, до яких ведуть Запоріжжя терористи Зеленського, які взяли в заручники мирне населення міста», —  резюмує рогов.

Такі повідомлення направлені на залякування людей й створювання паніки серед населення. Колаборант досить часто пише, що вони «виявили» у Запоріжжі «вогневі позиції ЗСУ», склад озброєння, боєприпаси й снайперські точки. Днями зрадники виявили нові місця «військової бази».

 

Вам также могут понравиться