До енергодарської лікарні масово надходять рашисти з пораненнями: що відомо

Також є "хороші руські"

559

У другій половині понеділка, 18 липня, до енергодарської лікарні терміново доставили 9 військових рф з пораненнями різної ступені важкості. Деяким медпрацівники призначили амбулаторне лікування, деяких — госпіталізовані. Відомо, що один в реанімації. Як повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов, достеменно невідомо, що трапилось на окупованій ЗАЕС, але саме там отримали поранення рашисти. Крім того, є загиблі. Втім їх точна кількість наразі невідома.

«Не будемо домислювати, що ж стало причиною одночасного «прорідження» рядів окупантів на об’єкті, який вони начебто ретельно «охороняють». Зараз можемо додати тільки, що орки перелякалися настільки, що в паніці бігали по території станції, на тривалий час заблокували на підприємці одразу дві зміни оперативного персоналу, які мали міняти одна одну. Врешті людей відпустили. Окупанти ж продовжують шукати ворогів», — пише Орлов.

Нагадаємо, окупанти цинічні обстріли сусідніх населених пунктів з території атомної станції. Крім того, рашисти вдались до нового терору на Запорізькій АЕС. Вочевидь, наступним кроком окупантів стане чергова провокація.

Вам также могут понравиться