У Запоріжжі мешканці міста скаржаться на жахливий сморід: в міській раді пояснили, звідки з’явився цей запах

Подробиці розповіли в прес-службі Запорізької міської ради

470

Декілька днів мешканці Шевченківського та Комунарського районів Запоріжжя скаржаться на сморід. Про причину та джерело цього запаху розповіли в прес-службі Запорізької міської ради.

Так, запоріжці почали активно обговорювати в соцмережах сморід, який виник у різних районах міста. Через це люди вимушені спати з зачиненими вікнами, а у деяких, навіть, розпочалися алергічні реакції.

Відзначається, що оперативно визначити причини та джерело отруйного запаху було складно, адже мобільний моніторинг довкілля не міг працювати під час дії комендантської години.

Наразі міська влада вже з’ясувала, хто труїть запоріжців. Є повна інформація про три адреси, за якими здійснюються правопорушення.

За однією з адрес знаходиться одне доволі велике підприємство, розташоване у Шевченківському районі. Тепер власникам підприємства доведеться відповідати за свої дії.

Крім того, за діяльністю цього підприємства, що здійснює викиди в повітря та труїть запоріжців, стоїть місцевий бізнесмен, який любить боротися за справедливість. Йому вже рекомендовано врегулювати свою роботу.

Вам также могут понравиться