Підриватимуть інфраструктуру і спалюватимуть будинки при відступі: рашисти сіють паніку на Запоріжжі

Рашисти залякують людей

210

На тимчасово окупованих територіях рашисти починають сіяти паніку серед мирного населення. Вони залякують людей тим, що при відступі будуть підривати інфраструктуру і спалювати будинки. Як розповів в етері телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров, такі погрози лунають, тому що окупанти чітко розуміють, що сьогодні на тимчасово окупованих територіях для них «гаряче».

«Останні три місяці вони себе відчували досить комфортно в Бердянську, Мелітополі, Херсоні, а сьогодні наші збройні сили чітко показують, що наші міста будуть звільнятися. Вони лякають людей й говорять, що будуть підривати всю інфраструктуру й повністю стирати з лиця землі наші міста, для того, щоб посіяти паніку та навести жах на мешканців наших міст», — каже Федоров.

Мер Мелітополя з сумом констатував, що для рашистів цивільне населення нічого не варте. У якості прикладу навів випадок, коли КАМАЗ на трасі рашистів розчавив авто з цивільними. Загинула родина — двоє дорослих й дитина.

«Цим фактом ми можемо підтвердити, що вони не думають ні про цивільне населення, ні про наші міста, ні про те що ми будували десятиліттями. Вони навіть не думають про найцінніше — життя наших цивільних людей», — резюмував Федоров. 

Вам также могут понравиться